Tectrade

Met inmiddels 25 jaar(!) ervaring met kritieke data binnen complexe IT-infrastructuren is Tectrade voor veel organisaties een vertrouwde en onafhankelijke multivendor specialist op het gebied van datamanagement.

Tectrade biedt met Pure Storage een oplossing die inmiddels al zeer succesvol draait bij talloze Service Providers. Pure Storage biedt vele voordelen ten aanzien van nieuwe businessmodellen en diensten en betere SLA’s naar eindklanten. Dit resulteert bij onze gezamenlijke Service Provider klanten in een kostenbesparing door storage efficiëntie, datareductie én een grote besparing op het beheer.

Klanten kiezen onder andere voor deze oplossing met Pure Storage vanwege de mogelijkheid tot het automatisch updaten van de firmware zoals u van een SaaSoplossing gewend bent bij het uitrollen of in in gebruiknemen van een nieuwe versie. Iedere klant die in support is ontvangt automatisch nieuwe firmware updates met de laatste functionaliteiten, zonder kosten, zonder downtime, zelfs zonder performance impact.

Wissel eens van gedachten met de specialisten van Tectrade & Pure Storage en ontdek wat de voordelen voor uw organisatie kunnen zijn van deze marktleider op het gebied van all flash!

Tectrade
Kleine Buitenom 8
4101 AP Culemborg
T +31 (0)345 547040
E info@tectrade.nl

www.tectrade.nl

Platinum sponsor

Gold sponsors

Silver sponsors

Snack | Partner Sponsors

Media partners