Sponsormogelijkheden

De ISP Kartcompetitie is het grootste informele evenement voor de Nederlandse Internet Service Provider sector. Met zo’n 800-1000 tevreden participanten van meer dan 150 bedrijven in 2015, is de ISP Kartcompetitie dé plek om in contact te komen met de Nederlandse Service Provider community.

15e Editie

Door de activiteiten op het evenement is de  ISP Kartcompetitie een leuke, actieve en informele manier om in contact te raken met de gemeenschap. De 15editie van de Relined ISP Kartcompetitie vindt plaats op zaterdag 22 april 2016 bij de Kartfabrique in Utrecht.

Sponsoren

De ISP Kartcompetitie biedt sponsormogelijkheden aan relevante leveranciers en betrokkenen van de Nederlandse ISP-sector die graag een positieve bijdrage willen leveren aan het evenement.

 

Gold Sponsoring

Als Gold-sponsor bent u zichtbaar en aanwezig op het evenement. U bent aan het evenement verbonden doordat u zelf een activiteit kan organiseren. U kunt als Gold-sponsor zijnde hierin flink uitpakken op uw eigen standplaats in één van de ruimtes van de Kartfabrique!

 

Silver sponsoring

Als Silver-sponsor bent u zichtbaar en aanwezig op het evenement. Als Silver-sponsor kunt u een bijdrage leveren met een promotionele mogelijkheid.

 

Benieuwd naar de exacte details om te sponsoren? Neem contact met ons op!

Platinum sponsor

Gold sponsors

Silver sponsors

Supporting partners

Media partners