Sponsormogelijkheden

De ISP Kartcompetitie is het grootste, spannendste en meest competitive netwerk evenement voor de Nederlandse Internet Service Provider sector. Met zo’n 650-800 enthousiaste deelnemers per editie is de ISP Kartcompetitie dé plek om in contact te komen met de Nederlandse Service Provider Community.

16e Editie

Door de activiteiten op het evenement is de ISP Kartcompetitie een leuke, actieve en informele manier om in contact te raken met de gemeenschap. De 16editie van de ISP Kartcompetitie vond plaats op zaterdag 21 april 2018 bij de Kartfabrique in Utrecht.

Sponsoren

De ISP Kartcompetitie biedt sponsormogelijkheden aan relevante leveranciers en betrokkenen van de Nederlandse ISP-sector die graag een positieve bijdrage willen leveren aan het evenement.

 

Gold Sponsoring

Als Gold-sponsor bent u zichtbaar en aanwezig op het evenement. U bent aan het evenement verbonden doordat u zelf een activiteit kan organiseren. U kunt als Gold-sponsor zijnde hierin flink uitpakken op uw eigen standplaats in één van de ruimtes van de Kartfabrique!

 

Silver sponsoring

Als Silver-sponsor bent u zichtbaar en aanwezig op het evenement. Als Silver-sponsor kunt u een bijdrage leveren met een promotionele mogelijkheid.

 

Benieuwd naar de exacte details om te sponsoren? Neem contact met ons op!

Platinum sponsor

Gold sponsors

Silver sponsors

Snack | Partner Sponsors

Media partners