Spie Nederland

SPIE Nederland is een dochteronderneming van de SPIE Groep, dé onafhankelijke Europese leider in multitechnische dienstverlening op de gebieden van energie en communicatie. SPIE Nederland begeleidt zijn klanten in het ontwerp, de uitvoering, de exploitatie en het onderhoud van netwerksystemen en energie-, infrastructurele-, industriële- en gebouwinstallaties. SPIE Nederland behoort tot de top 3 van technische dienstverleners in Nederland.

Met ruim 38.000 medewerkers verdeeld over bijna 600 vestigingen in 38 landen genereert de SPIE Groep een omzet van ruim 5 miljard.


SPIE Nederland is actief in de marktsegmenten Smart city, e-fficient buildings, Energies en Industry services. In het marktsegment Smart city op de vestiging in Oss is de afdeling Network Solutions gevestigd. De afdeling Network Solutions is een allround technische dienstverlener in ondergrondse infrastructuren, zoals kabelnetwerken voor data-, telecommunicatie en kabeltelevisie, maar ook voor energie en water in de recreatiesector. Zij onderscheiden zich in de markt door het ontwerpen en opleveren van operationele glasvezelnetwerken inclusief de randapparatuur, maar ook het onderhoud aan deze netwerken.

Voor meer informatie kijk op: spie-nl.com

 

Contact:

Henri van Zandbeek

+31 6 52016176

Platinum sponsor

Gold sponsors

Silver sponsors

Supporting partners

Media partners