Legian

Legian is al meer dan 20 jaar actief als 100% onafhankelijke ICT Kennispartner. Met onze 150 Specialisten, Consultants en Project Managers adviseren en begeleiden wij bij vraagstukken en projecten op het snijvlak van ICT en organisatie.

MASTERING ICT COMPLEXITY
ICT wordt met de dag belangrijker. Hierdoor nemen de mogelijkheden toe, maar ook de complexiteit en de kwetsbaarheid. Wij bieden ondersteuning om ICT eenvoudig en beheersbaar te houden. Met als uitgangspunt dat het altijd beter kan.

Dit doen wij voor meer dan 400 grootzakelijke klanten in Nederland. Veelal organisaties die onderdeel uitmaken van de nationale vitale infrastructuur.

Onze kracht is dat wij, door onze flexibiliteit, loyaliteit en pragmatische aanpak, in staat zijn om een advies te laten opvolgen door een goed werkende implementatie.

ONZE VAKGEBIEDEN
ICT is de hartslag van organisaties. Betrouwbare ICT-systemen zijn essentieel en zelfs onmisbaar geworden. Ze zijn belangrijk bij innovaties en stellen organisaties in staat om voorspellingen te doen en bij te blijven op het gebied van marktontwikkelingen. Onze dienstverlening onderscheidt zich op de gebieden van ICT Infrastructure, ICT Architecture, Cyber Security, Operational Excellence en Sourcing.

HET DNA VAN ONZE COLLEGA’S
Onze collega’s staan bij Legian op nummer 1. Zij zorgen voor blijvende veranderingen waarmee geschiedenis wordt geschreven. En zijn in onze ogen dan ook levende legendes, de Legian Legends. Kenmerkend voor de Legian Legends is dat zij ambitieus zijn, de lat hoog leggen en het belangrijk vinden om continu in ontwikkeling te blijven. Zij hebben van hun hobby hun werk gemaakt en doen wat ze echt leuk vinden.

Platinum sponsor

Gold sponsors

Silver sponsors

Snack | Partner Sponsors

Media partners