Brocade

Brocade is een fabrikant van netwerkapparatuur voor het datacenter en een pionier op gebied van Software Defined Networking (SDN) en Network Function Virtualization (NFV). Brocade heeft een lange geschiedenis van innovatieve oplossingen met als doel netwerken effici├źnter te laten functioneren, zoveel mogelijk te vereenvoudigen en de performance van applicaties te optimaliseren.

Een van de technologie├źn die Brocade heeft ontwikkeld is Virtual Cluster Switching, ook wel Ethernet Fabrics genoemd. Deze VCS fabric technologie maakt het mogelijk voor organisaties om eenvoudig naar een elastisch, cloud geoptimaliseerd netwerk te migreren met unieke kenmerken als:

  • Geavanceerde automatisering en multitenancy
  • Logisch gecentraliseerd management
  • Multipathing op laag 1-3
  • VM awareness
  • SDN ondersteuning op data, control en management planes.

De Brocade MLX series routers hebben ook volledige ondersteuning voor SDN door middel van Openflow. Brocade zet overigens vol in op SDN en NFV technologie met de Opendaylight gebaseerde SDN controller, de Vyatta vRouter en de vADC. Recentelijk heeft Brocade een virtual Evolved Packet Core (vEPC) oplossing voor de mobile operators beschikbaar.

Platinum sponsor

Gold sponsors

Silver sponsors

Supporting partners

Media partners